-
Ostatnie posty
-
Przez Kacper Siłkowski · Napisano
Słuchałem silver 100 7g to zrobiły wrażenie że słyszałem więcej dźwięków niż na swoich polk audio. Tak wiem że tutaj pisze dużo zadaje dużo pytań nie miałem możliwości większej ilości posłuchać bo nie ma w pobliżu mnie żadnego sklepu z takim sprzętem dlatego pytam się z was ludzi co słuchali różnych kolumn i miałem nadzieję że jak powiem o swoich preferencjach to jakoś pomożecie mi dobrać odpowiednie kolumny. Po to chyba jest to forum żeby zadawać pytania i dyskutować na takie tematy. Nie będę mieć możliwości odsłuchu więc po prostu kupię coś niestety w ciemno czytam różne recenzje i testy ale chciałem zapytać Was zwykłych ludzi co mają większe doświadczenie. Zapytałem o parę kolumn myślałem że jakoś mi je trochę że tak powiem zrecenzujecie. Ale jakoś może mi się uda wybrać. Trudno. Wiem że najlepiej byłoby posłuchać. Rozumiem to w pełni. Ale wydawało mi się że każde kolumny czymś się charakteryzują i da się to dobrać do oczekiwan nie w 100% jakbym odsłuchał ale ogólnie mniej więcej. Ja nie mam zamiaru z nikim się przepychać tylko po prostu wysłuchać co macie do powiedzenia i wyciągnąć z tego ogólnie wnioski. Chce kolumny do rapu, rocka, mocniejsze brzmienie ale żeby nie były tak wycofane jak polk audio z górą i średnicą gdzie głównie jest bass mimo że ten bass mi odpowiada to brakuje reszty. Chciałbym usłyszeć fajnie gitarę, klawisze wokal. Bo u mnie jest to po prostu stłumione. Coś pomożecie to będę wdzięczny nie to trudno jakoś podejmę wybór. Czytam o tym od paru dni ale fakt nie przybliżyło mnie to do wyboru kolumn ale trochę rozjaśniło w głowie. -
Słownik w telefonie przekręca z automatu wyrazy a ja nie sprawdziłem.
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
Kurde jednak to pokazuje że unikanie egzotyki ma swoje uzasadnienie -
Przez Piotr Sonido · Napisano
nie ma kina 5.0 Nie widze tu multirromu. Widze kino domowe.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy