-
Ostatnie posty
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
Po co jest podłączana sieć do sieci? Pokrętło Loudness Próbowałeś czy od razu załozyłes budżet na wymianę? -
@Marlin wielkie dzięki za wpis. To jest jakiś konkret. Cichy odsluch to jest właśnie moim zdaniem ostateczna weryfikacja kolumn, której większość nie przechodzi. Nawalanie na full to każdy głupi umie i rozumie, większość dobrych kolumn to zagra ale mało kto tak słucha. Ja nie mogę i nie lubię. Co do wielkości woofera, to faktycznie na papierze wygląda to słabo ale wiem tyle, że podstawki po prostu tak mają - nie imponują rozmiarami, bo to nie ta dyscyplina sportowa. W tej ilości ofert, nawet drobna (dez)informacja, wątpliwość od razu skreśla pozycję z listy zakupów. W przypadku PMC jest to dla mnie linia transmisyjna (czy jak tam ją zwą) w kolumnach małych rozmiarów. A że może się nie sprawdza, a że ryzykowne rozwiązanie, a że w dużych ok ale w małych nie itd. Człowiek czyta i od razu skreśla, bo nie chce się pchać w eksperymenty, są inne, prostsze rozwiązania i po temacie. Ale może jednak nie. Podobnie jest z Amphionami - też dość nietypowa konstrukcja ale gdzieś czytałem opis użytkownika, podobny do Twojego i są już na liście do odsłuchu. W sumie nowe MA gold jak sie zastanowić też może nie dziwne ale nietypowe. A BW 705 dla kogoś kto je widzi pierwszy raz to w ogóle kosmos. Może zrobię sobie porównanie takich dziwolągów, a skreślę wszystkie typowe konstrukcje 🤔😂. Zawsze to jakas preselekcja. Przyznam, że bez maskownic te kolumny (PMC) są dla mnie na granicy estetycznej akceptacji ale ubrane w maskownice - spoko. Napisz co tam u Ciebie gra z tymi kolumnami, basy opisałeś zachęcająco ale jak reszta? U mnie zagra to z Teakiem i pre lampowym, więc nie szukam już tzw muzykalnosci, cokolowiek to znaczy, z kolumn nie ma się wylewać lepki syrop 😁. Zakladam, że jak masz pokój 10m to raczej bliskość ścian tylko im sprzyja, a nie odwrtonie. A co do płyt, jest tak jak napisałeś. Ludzi nie dziwi, ze ktoś ma kilka tysięcy playlist w streamingu ale tysiąc plyt? Po co? Kiedy to przesłuchasz? A ja już dawno przesluchalem i to uważniej niż słucha się streamingu. Płyty są dla mnie jak fotografie. Przypominają mi jaki byłem i co robiłem, raz to powód do dumy, a raz do wstydu, co robić? Tego właśnie słuchałem! A czasem nie muszę wcale słuchać, wystarczy wziąć płytę w rękę i już można sobie przypomnieć gdzie, kiedy i z kim tego słuchałem. Dlatego każda płyta zostaje u mnie na zawsze, jak fotografia w albumie. Dzięki za wpis, napisz jeszcze parę zdań, jak tam tego Milesa I spółkę słychać w szczegółach.
-
pewnie od producenta też biorą zwrot. Za dużo zabawy. A to potem trafia na rynek niemiecki jako Refurbished. Ma wentylatorek ok, ale to też nie chodzi o to żeby on pracował na 100% wydajności od startu. No ale jak chcesz. Twój system Tylko pamiętaj że producent może odmówić gwarancji przez uszkodzenei wynikłe z przegrzania. Mają jak to sprawdzic. Jak Amazon do tego podchodzi to tu sięnie odzywam. JAk będziesz tak wymieniał amplituner co chwile. Ok. -
No dobra. Skoro masz takie potrzeby to RZ50 i sterujesz osobno + 2000 zł i nic nie zgubisz Sub nie gra wtedy nieco słabiej?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy