-
Ostatnie posty
-
Przez Kacper Siłkowski · Napisano
A jak one się mają do polk audio reserved r600 ? Bo teraz je mam i zmieniam właśnie z tego powodu że brakuje tu średnicy i góry jest mało czytelnie schowane bo te wysokie tonu czasami ładnie słychać ale to czasami. Bass mają bardzo fajny. I nie chce zmienić kolumn na takie same co mam. Chce słyszeć więcej po prostu więcej gitary, klawiszy, wokalu. Czy te jaspery to mają? Bo tak jak opisujesz to podobnie jak polk audio -
https://www.proac-loudspeakers.com/products/
-
Brak demo, ogólnie wg Top HiFi klienci mając do wyboru D2 i D2R za każdym razem wybierali wstęgę więc odpuścili zupełnie temat D2. Kierownik salonu stwierdził nawet, że D2 nie jest już produkowany... co oczywiście nie jest prawdą. Ogólnie z ProAc to u nas jest dziwna sytuacja ale nie tu miejsce na taką dyskusję a i nie bardzo mi się chce w to wnikać. Widać, słabo się sprzedaje więc i brak dostępności w kraju. Można kupić pod zamówienie, niby miesiąc oczekiwania ale user z forum obok czekał pół roku więc... A takim zdjęciem tweerera wita nas strona ProAc-a (wstęga). Ps. Jak dobrze pamiętam, Bowers ma jakieś swoje motto, chyba nawet Marek przytoczył je, zakładając Klub. Gdzieś na forum Naima wyczytałem, że ProAc też ma swoje motto, które idzie jakoś tak - gdy już myślisz, że usłyszałeś najlepsze głośniki to wtedy przyjdź posłuchać ProAc. Czyż nie genialne?
-
-
Ostatnio poruszane tematy