-
Ostatnie posty
-
Ta płyta od lat mi się plącze w Tidalu - raz na tak, raz na nie...., raz już prawie kupuję, by jednak wyrzucić z ulubionych... 🤪 Ponieważ Charlotta wydała nową płytę, znowu mi się odświeżyła i chyba tym razem trafiła prosto w serce...😂. Piosenka If I Could wydaje mi się jakaś taka znajoma, że jestem w szoku czytając, że to ona jest autorką - przysiągłbym, że to kower! Maniera śpiewania troszkę w stylu Lany Del Ray ale muzyczna aranżacja jakby bardziej osadzona w tradycyjnym brzmieniu. Wokal taki bezpośredni bardzo, jakby śpiewała sam na sam...🤭. Na słuchawkach brzmi to baaardzo fajnie. Dobre towarzystwo - Badbadnotgood. W sumie taki samograj, nie wiem co ja właściwie miałem do tej płyty?
-
Zawsze możesz wyciąć z płyty kg dystans i go ładnie zaszpachlowac i pomalować. Zzyskasz grubość płyty.
-
No ale co to za problem. Ustawiasz i powinien pamiętać dekoder i źródło. Gorzej oczywiście jak z jednego źródła np. HDMI podajesz munrozny materiał. Możesz zresztą sprawdzić. Podlaczyc jakiegoś playera ustawić Dolby a potem puścić po kolei materiał z Dolny a potem nie ruszając niczego coś z DTS.
-
Cześć, czy ktoś miał styczność z kondycjonerami Taga od serii PC 5000 w górę. Ceny są dosyć atrakcyjne w porównaniu do konkurencji i ciekaw jestem opinii o Taga.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy