-
Ostatnie posty
-
Wiadomo, że nikt nie wie jak te apmli będą grały, ale jakiegoś mocnego regresu to raczej się nie spodziewam. Czy warto czekać na nowe AVA25/35, czy może to dobra okazja na zakup AVR31? Czy ART jest warte dopłaty do nowej serii? Na dobrą sprawę mojemu AVR10 nic nie brakuje ale kusi już na zmiany ; )
-
Cześć! Jestem ciekawy wyboru kolumn, czy został już dokonany? Sam trochę myślałem nad Wilson Classic, bo dość niska cena i ciągle się waham, ale może jednak "szkoda strzępić" i lepiej uskładać na Wharfedale Linton? A tu jeszcze proponujecie Indiana Utah 5;-) I co tu wybrać do wzmacniacza Yaqin MS-30L?
-
No właśnie kupiłem wczoraj i dziś do mnie dotarły (od Was ze sklepu allegro.pl). Za chwilę zabawa ze słuchaniem To be continue
-
Bo w/g niektórych lata 75-95 to był szczyt osiągnięć w muzyce rozrywkowej. A dalej, tzn wstecz, mnie kojarzy się z wiecznym słuchaniem w radio, zespołu Pieśni i Tańąca Mazowsze, zespołu Śląsk i narzucaniem nam ,,przebojów'' typu Pust wsiegda budiet sonce. No , chyba, że ktoś ,,łapał'' Radio Luxemburg:), które było wtedy bardzo mocno zakłócane.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy