Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• W kwestii wyjasnienia, oto kilka moich powodow, dla ktorych myslalem sprobowac taki manewr od pewnego czasu: 1.  Jest co najmniej kilka albumów, ktorych prozno szukac na platformach streamingowych. Zeby nie byc goloslownym - pierwsza plyta Kazika, Voo Voo Zaplacono, Ewa Demarczyk (cokolwiek). Wierzcie, moglbym tak dosc dlugo wymieniac 😉. Z radoscia stwierdzam, ze ostatnio na Tidalu pojawila sie moja ulubiona plyta O.N.A. Mrok, ktorej jeszcze 2 miesiace temu temu wlasnie tylko na youtube moglem posluchac. Nie mowimy oczywiscie o zadnym Hi-Res audio, ale o wspomnieniach, ktore wystarczy, ze brzmia. 2. Laczy sie troche z powyzszym powodem - jak juz puszczam sobie cos z youtube, z telefonu i przesylam na wzmacniacz, albo na dmp-a6, wkurza mnie fakt, ze nie moge w tym czasie zrobic nic innego z telefonem. Po prostu kazda czynnosc wykonana w tym czasie na telefonie konczy odsluch. Niby mam tablet do tego przeznaczony, ale jakos telefon mam czesciej pod reka. 3. Juz ktorys raz po wizycie znajomych i ich korzystaniu z Tidala mam taki smietnik w propozycjach/sugestiach aplikacji, ze w koncu po ktoryms razie sie poddalem i postanowilem, ze nastepnym razem dam im youtube i niech puszczaja co tam sobie chca. Ja tego youtube'a odpalam  raz na jakis czas, ale jak juz mnie najdzie, to wlasnie z powyzszymi problemami sie borykam.  Ale tak bylo jakby do teraz, bo od teraz (wlasnie zaistalowalem to cos z linka powyzej) dziala mi youtube na dmp_a6. Tym bardziej dzieki.
    • Dla mnie te Meziaki (Poet) są śliczne ale osobiście zadowolę się modelem 105 AER, które są mniej śliczne.     
    • A widzieli może Meze Strada ? Co prawda dynamiczne, ale ładne i skuteczność SPL na takim poziomie, że smartfon starczy do słuchania 🤭 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/meze-audio-strada.html  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...