-
Ostatnie posty
-
Przez Mateusz Łuczak · Napisano
Dzieki, sprobuje sie pobawic i uruchomic symulacje :) -
Najpierw poleciałem na domyślnej krzywej, później wgrałem Harmana. Na razie dosłownie liznąłem Diraca, po prostu muszę na spokojnie znaleźć dzień, żeby się tym porządnie pobawić i potestować. Co do suba - testowałem różne zalecane pozycje, co prawda to było w starej konfiguracji SB1000 Pro + SB3000 bez Dirac, ale za każdym razem czułem jakąś tam różnicę ciśnień w uszach i wykres SPL było trudniej wyrównać. Póki co, z przodu grają bardzo dobrze, więc na razie nie ruszam. Być może kiedyś jak będzie mi się naprawdę bardzo nudziło to jeszcze raz powalczę, gorzej z miejscem z tyłu 😅
-
Widzę też fajną ofertę na Goldy w najładniejszym (jak dla mnie) wykończeniu. Tu nawet jeśli nie podejdą, to jak stracisz 500zł na odsprzedaży, to będzie to warte kolejnego ciekawego doświadczenia.
-
Super zrecenzowałeś tę płytę, na masteringu się kompletnie nie znam, ale rzeczywiście jak piszesz sama perkusja melodii nie czyni, jej rolą jest raczej "trzymanie" rytmu i nadanie tempa. Gitarzysta mi raczej wygląda na gitarzystkę :), ale kto wie? Btw. Maruja super zespół chyba muszą do tej płyty dziś wrócić
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy