-
Ostatnie posty
-
Sprawdzę na własnej skórze aurory I MA bronzy. Swego czasu jak brałem kefy q750 to miałem na odsłuchy Magnata i axr100 od cambridge'a bodajże, wówczas Cambridge kompletnie mi nie podszedł. Niepowiedziane ze tutaj może akurat coś się razem nie zgrać. No ale posłuchamy zobaczymy
-
Mieliście rację, że te Denony emitują dziwny zapach jakby czymś było zalane trafo. Podobny zapach jest z szaf sterowniczych przy laserach do blach. Ewentualnie to smar na tym mechanizmie tacki. Nie wiem jaki ma to zapach jeśli odtwarzacz jest nowy, bo mój na około 4 lat, a czuć to dość intensywnie. Dla potomnych, wystarczy nagrać pliki wav na CD lub DVD, wrzucić do odtwarzacza i bez problemu możemy słuchać plików. Plik wav zgrany na CD jest jakby bardziej gładki i płynny niż oryginał z cd. Plik wav podobne ma brzmienie do płyty SACD, takie płynne i gładkie.
-
Ja bym jako baza dla streamingu i TV wybrał Wiim Amp Ultra, zostawi to około 4,5 tys na fajne kolumny ( a w przyszłości może integrację subwoofera ) Tu jeżeli nowe to np można dostać Dali Oberon 7, albo może sklepy zrobiłyby fajną cenę na Kef Q7 meta. Najlepiej pojeździć i posłuchać co Ci się podoba mniej więcej.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy