Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Hejo, dołączę i ja, proszę o dm 😊
    • Cześć, parę lat temu szukałam odpowiednich słuchawek dla mnie na fb polecono mi edifier niestety po pewnym czasie zaczęły mi się zsuwać z głowy jednak głównym powodem, przez który zdecydowałam się zmienić słuchawki są sąsiedzi....  Wymagania: • Dobre ANC • Żeby dobrze się trzymały na głowie, a jednocześnie były wygodne (mam małą głowę w dodatku noszę okulary i zdarza mi się  zasnąć w słuchawkach) • Dobra jakość dźwięku nadający się  do każdego rodzaju muzyki, ale najczęściej słucham muzyki skupiających się na wokalu jak Aurory Aksnes. Słucham też sporo audiobooków i oglądam seriale. • Dobry mikrofon, bo często rozmawiałam w zatłoczonych miejscach. • Nie wiem, jaki typ będzie dla mnie odpowiedni, ale chyba  zamknięte, bo nie za bardzo, chce, żeby ktokolwiek  słyszał gdy będę miała ochotę czegoś głośniej posłuchać muzyki. • kwota: do 700 zł, ale mogę trochę dopłacić.  Szukając wpadły mi w oko soundcore q20i, ale nie wiem, czy mocne basy będą dla mnie odpowiednie. Nie zależy mi na Hi-Res, bo mój samsung ma tylko Dolby Atmos. Może nowsze edifior? Możecie coś polecić co posłuży mi lata? 
    • Cześć, jak duże jest pomieszczenie ?
    • @Chyba Miro 84 kiedyś na łamach Najwyższego Czasu rozważano opcję głosowania nogami czyli przez absencję,było to chyba w kontekście Belgii,gdzie półroczny brak rządu jakoś nie powalił kraju😁. W tym wypadku się to nie sprawdzi,bo bezmyślne elektoraty gwarantują frekwencję. Zgadzam się z Tobą, że nie wskazanie kandydata jest lepszą opcją niż strzał w lewe lub prawe kolano. Z drugiej strony trzeba myśleć bardziej dalekosiężnie, żeby stworzyć podstawy do wywrócenia tego chorego układu. Konfa jako jedyna ma w tej chwili wystarczającą masę,nie żeby pokonać któregoś z rywali,tylko żeby zachwiać jego równowagą
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...