-
Ostatnie posty
-
Profilów jako takich w Onkyo nie ma, są natomiast 3 sloty pamięci do każdego z nich możesz przesłać inną krzywą. Każde źródło (wejście) na którym wybierzesz jedną z trzech krzywych będzie ją pamiętało dopóki czegoś jej nie zmienisz lub nie zmienisz trybu np. na THX lub Direct, które pomijają Dirac-a. Przykładowo do Slot 1 wgrywasz krzywą standardową a do Slot 2 z obniżonym np. basem - powiedzmy tę "dla sąsiadów". Podczas oglądania przez Quick Menu możesz ją zmienić w ustawieniach Room EQ lub z aplikacji Onkyo w telefonie. Oczywiście amplituner zapamięta ostatni wybór na danym źródle. Jeżeli ustawisz sobie na CBL/SAT tę łagodniejszą a na Blue Ray tę kinową to tak będzie dopóki ich nie zmienisz. Krzywe niestety musisz stworzyć sobie sam - niekoniecznie "hardcorowo" teraz w DL są "suwaki" którymi łatwiej korygować szerszy zakres niż punktowo - mniej precyzyjnie, ale prościej.
-
Tak się grało jazz w Polsce 1973!!! To było nowatorskie, śmiałe i zarazem estetycznie egalitarne, bo ta muzyka naprawdę sprawia przyjemność i nie trzeba kończyć Akademii Muzycznej, żeby to poczuć😁. Szkoda, że to nie nagranie studyjne ale i tak brzmi bdb. Polskie Nagrania, Warner Music 2018. Ps. Nagrano bez gitary basowej/kontrabasu...
-
Kilka dni temu zobaczyłem na fb rolkę, w której gość pokazuje fajną trasę rowerową w Tatrach. Zachęcił mnie więc postanowiłem sprawdzić 😉 Miejsce to Tatranská Javorina, kilka zdjęć z trasy, polecam!
-
Witam, szukam dobrych słuchawek z redukcją chalasu z zewnątrz ( córka z spektrum) i mocnymi zawiasami najlepiej metalowymi bo często się łamią i co chwila trzeba kupować nowe, znalazłem Słuchawki nauszne SONY WH-1000XM6 ANC Czarny , czy xm5 miały też metalowe? Znalazłem też Bowers & Wilkins Px8 Nauszne Bluetooth 5.2 Czarny ale czy metalowe i wytrzymałe? Wole zapłacić więcej i rzadziej wymieniać
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy