-
Ostatnie posty
-
Przez Artur Brol · Napisano
Niezle ten zestaw wyglada . W koncu bez szklanego czy plastikowego frontu. -
Wiesz co Tomku? Od kilku lat mam wrażenie , że otępienie intelektualne ludzkości postępuje w zastraszającym tępię. Politycy również w Polsce doskonale to wiedzą i bezwzględnie to wykorzystują. Kłamstwo i półprawda stało się bronią szczególnie wśród radykalnych polityków zarówno prawicy jak i lewicy. Politycy mówią to co ludzie chcą usłyszeć wykorzystują brak wiedzy wyborców a ten jest olbrzymi. Zapytajcie swoich znajomych o kompetencje prezydenta RP zapisane w konstytucji. I wyciągnijcie wnioski
-
KŁAMSTWO - to tylko rozbudowa istniejącego portu cargo. Projekt rozpoczął się w 2017 roku i opiera się wyłącznie na naszych potrzebach. Inwestycja w modernizację jest niezbędna, aby zapewnić długoterminową pozycję obiektu i móc oferować naszym klientom optymalną obsługę przez kolejne dziesięciolecia - tłumaczy tymczasem Lufthansa Cargo https://www.money.pl/gospodarka/strasza-niemieckim-cpk-pis-zapomnial-ze-frankfurt-juz-dawno-nam-odlecial-7069913678097312a.html Przestępstwo to przestępstwo.
-
@Slawko69 ja jestem prosty człowiek , jak mówił Trzaskowski musiałem mieć ułamek sekundy na analizę , jak mówił Nawrocki to momentalnie do mnie trafiało . Wiedziałem od razu , łże , mówi półprawdy , wali sloganami. Takim prostym językiem mówił 2015 Zandberg / przepraszam Pana Zanberga za to porównanie , chodzi mi wyłącznie o wyraz przekazu /i wykolegował Lewicę . A'propos pis powinien postawić mu pomnik , bo dzięki niemu zdobyli większość.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy