-
Ostatnie posty
-
Przez Bartek Chojnacki · Napisano
Powyżej 100 ms to tak jak mówiłem kwestie pogłosu, może być też związek z flutter echo, ale powtarzam ze lepiej patrzeć na te wczesne odbicia bo to dużo ważniejsze Oczywiście że możesz to kopiować bo nie jest to chronione patentem, ja tylko zaznaczam żebyś nie przypisywał sobie tak pewnie autorstwa bo ten front to mój projekt a części wskazują na kopię panelu AcouStand również mojego autorstwa wliczajac w to pustke powietrzna o czym nawet jest napisane na stronie produktu. Tak więc rob rob jak najbardziej i życzę dobrego efektu, ale autorstwo to jednak mi zostaw w większości. Zwłaszcza że ten wzór jest typowo mój, to że ktoś robi inne perforacje to wiadomo ale ten konkretny jest mój -
Oj chyba Zorro lepszy 🙃
-
Nie bardzo mam możliwość czasową aby jeździć po kilku miastach w celu odsłuchu kolumn tym bardziej, że odsłuch w profesjonalnym salonie audio nie równa się odsłuchowi już konkretnym pomieszczeniu i przy innym rozmieszczeniu kolumn...tylko nie zrozumcie mnie źle Nie jestem też audiofilem Dotąd w pełni zadowalał mnie dźwięk z soundbaru i jego prostota. W najgorszym wypadku takie kolumny mogę zwrócić jakby było bardzo źle. Odnośnie w/w zestawu nikt się nie wypowiedział więc rozumiem, że raczej nie są dobre? Natomiast z kolumnami podstawkowymi miałbym mały problem aby je ulokować jako frontowe Z przodu meble a boczna ściana to właściwie okno. Stojaków obawiałbym się ze względu dziecko czy kota. W kwestii suba to zastanawiałem się nad Klipsch R-120SW. Wcześniej trochę fantazja zaczęła mnie ponosić jak zobaczyłem SVS SB-1000 Pro ale jednak to już przesada
-
-
Ostatnio poruszane tematy