-
Ostatnie posty
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Z tego co czytałem na niemieckich forach to właśnie narzekali na ilość basu w 896.2. U mnie w serii reference 8k go nie brakuje, ale ja basolubem nie jestem. Może jakiś wzmak z regulacją basu będzie dobrym wyjściem, a jak to nie zda egzaminu to wymiana kolumn albo zakup subwoofera. -
Hej, Na stronie macie błąd drukarski. Raz Mira występuje jako SE, raz jako PP. Pozdrawiam. M
-
Przez Acoustic Lab · Napisano
Potwierdzam, na bazie odsłuchów i pomiarów. Stosowanie dyfuzorów z drewna częściowo przyczynia się do zmniejszenia podbić na basie. Podobnie stosowanie dużych ustrojów, jak np. pochłaniacz o szerokości 3m, który w środkowej części odstaje od ściany na 35cm działa na niemal całe pasmo. A jest wykonany z wełny o grubości 4cm zastosowanej od razu za perforowanym frontem. Zdjęcie sali odsłuchowej salonu Nautilus Warszawa, przed moimi zmianami. -
Obawiam się , że Mira Ceti ze swą mocą 8W może być zbyt słaba do D2R. Olympia to już spory wydatek , pozbywając się Denona pozbędę się też wzmacniacza słuchawkowego , który jest dla mnie przyjemnym dodatkiem.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy