-
Ostatnie posty
-
Zmieniłem taki zestaw Tag na komplet Klipschy. Największy efekt dała zmiana centralnego i subwoofera. Mniej frontów, a najmniej tylnich. Mówię tu tylko o kinie domowym bo muzyki mało z tego słucham. Ale oczywiście u Ciebie może być inaczej.
-
Odważne! Broni się? Mało powiedziane, czasem lepsze od oryginałów. Na pewno wartościowe. Kto miał okazję widzieć spektakl "Kombinat" w Poznańskim Teatrze Muzycznym, wie doskonale jak bardzo "plastyczną" materią jest muzyka i poezja Grzegorza Ciechowskiego. I nie świętokradztwem, a właśnie największym komplementem dla artysty jest próba przetworzenia jego dzieła oraz inspiracja jaką daje. Czy efekt jest lepszy, czy gorszy od oryginału, to oczywiście kwestia gustu. Te wykonania i interpretacje, ten wokal i aranżacje świetnie się bronią. Kasia Lins - Obywatelka K.L.
-
Przez terracan1929 · Napisano
Pisałem o moich zegarach i zegarkach, a zapomniałem wspomnieć o jednym zegarku, który jest ze mną najdłużej…. Może dlatego, że rzadko go noszę. Bardzo rzadko. Jest ze mną blisko 45 lat, jest mechaniczny ( a nie było to wtedy normą, bo wielu innych dostawało elektroniczne z melodyjką , albo lepiej z siedmioma, lub z kalkulatorem). Dostałem go oczywiście z okazji przyjęcia 1KŚ. Jest to radziecka Rakieta. 🚀 oczywiście sprawna, na chodzie.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy