-
Ostatnie posty
-
Masz drogie, dostojne, o podobno świetnym brzmieniu kolumny. Piotrek po mistrzowsku zaingeruje w obwód woofera, w mig wykona suba. Dokupisz używkę crowna, na odległość pomierzy i załaduje setupa a Ty Michał możesz sprzedawać bilety na odsłuchy. Te kolumny zostaną na zawsze u Ciebie i zostanie Ci niestety tylko brzmienie i muzyka.
-
I bardzo dobrze ze masz te 2 metry od bokow. Moge rylko napisac ze zazdroszcze. Wstawione ustroje zadzialaja lepiej niz moj niespelna metr. Srodki finansowe zawsze dobrze dolozyc do przetwornikow, ale nie bagatelizowalbym wplywu pokoju i niezbednych adaptacji. Ja na ten przyklad juz wiecej nie mam co zrobic w salonie i ostatnie co mi zostalo, to mala awantura w domu o subba 🤭. Ale udalo sie i mam pozwolenie na 1szt. (narazie) Oczywisice bede provowal korygowac cyfrowo ten zakres ktorego nie dalo ruszyc tj. ponizej 60hz. Ja wyznaje zasade, jak najmniejszej ingerencji cyfrowej. A nalezy pamietac, ze ona zmienia wiecej niz powinna. Przynajmnie ja tak sadze. Ale kazdy ma prawo do wlasnych doswiadczen i wlasnych przekonan. pozdrawiam
-
Przez Audio Autonomy · Napisano
@elektron6 dlaczego 6SN7 lepiej się sprawdzi jako driver? -
top sie nie chwali, a tu całkiem fajna cena na taki "organizator" zasilania - powerquest 303 za 1399pln https://www.tophifi.pl/przewody/listwy-i-kondycjonery/audioquest-powerquest-303.html
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-
2 036Gość · Rozpoczęty