-
Ostatnie posty
-
Przez Salon Planeta Dźwięku · Napisano
Gratka dla entuzjastów Auralica: https://planetadzwieku.com/auralic-altair-g1-1-outlet.html -
O to bym się nie obawiał. Do Bowersów im daleko. Jeżeli chodzi o Sonetto to uczciwie trzeba powiedzieć, że to bardzo spokojne kolumny bez jakiejś potężnej podstawy basowej więc jeśli zależy Ci na spójnym graniu z dobrą średnicą to według mnie nie jest dobry kierunek. Jeśli przesiądziesz się z Goldów to możesz być rozczarowany. Mimo wszystko dołu w Goldach jest sporo a Twoje ucho na pewno jest do niego przyzwyczajone. ATC są pod tym względem świetnie wyważone więc na pewno będę pchał Cię w tym kierunku Wzmaka też miałeś nie najgorszego więc teraz w 13k to w ogóle będziesz musiał się trochę nagłowić żeby coś "złowić" i się nie zawieść. ATC z Rega ELEX MK4 wypchnie Ci średnice na sto procent. Poza tym zachowasz głębię i szeroką scenę. To jeśli celowałbyś w sprzęt nowy. Atoll IN200 też fajnie z nimi gra. Na pewno pojawiłoby się więcej dołu. Jeśli mieszkasz w okolicy Warszawy lub Katowic to zapraszam do odwiedzin i przetestowania różnych konfiguracji. -
Przez młodymeloman · Napisano
Witam ponownie, zastanawiam się czy warto w podobnej cenie zamiast all-in-one wiim amp ultra złożyć zestaw: - fosi v3 stereo - fiio k11 r2r + lepszy zasilacz - wiim mini/pro Mam głośniki polk r200. Czy ta różnica w jakości brzmienia będzie zauważalna dla dźwiękowego laika? -
Seria Uniti od Naima jest stosunkowo neutralna jak na te markę i porównanie do Supernaita czy XS3. Arie mają sporo dołu, ale to nie jest takie mięso, które przytłacza a trzeba pamiętać, że bas to nie tyko dudnienie, ale i podstawa pod kreowanie głębi dlatego uważam, że o wiele bardziej zadowolony byłbyś z Monitor Audio Gold 300. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale aktualnie możesz posłuchać u nas sprzętu w dwóch lokalizacjach - Warszawa i Katowice więc zachęcam do odwiedzin i przetestowania różnych konfiguracji
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy