Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Przypominam, że komunizm narodził się w połowie XIX w. właśnie na Zachodzie.
    • Może dlatego tak w pewnym momencie spobożniał - za stare grzechy😁. W kontekście politycznym mnie to niespecjalnie interesuje czy miał ślub,gdyby miał niebieską kartę, choć i tę wystawiają teraz na gębę    Z pewnością nie na dowolne . Porównaj sobie Brauna z jego świecznikami,czy flagami,z gośćmi, którzy chodzą uśmiechnięci,bo sprywatyzowali państwowe miliony na dziesiątki sposobów i włos im z głowy nie spadł. Co jest bardziej szkodliwym społecznie carte blanche ? Dodam, że podobnie jak przy aferze podsłuchowej ,gdzie bardziej interesowało władzę kto nagrał niż co powiedziano tak i tu,powszechne skupienie na gaśnicy,a nie na tym ,co akurat talmudyści robią w polskim parlamencie.Argument, że impreza miała miejsce od nastu lat do mnie nie trafia,gdyby w tym terminie częstowano darmowym obiadem Romów też by się zagnieździli. Jakby to były oficjalne dni ,nie wiem,tolerancji religijnej dla wszystkich to rozumiem. Warto też samemu sprawdzić,co celebrowano😁. Akurat z tolerancją to wiele wspólnego nie ma Jeden wszystko podpisał ,a z drugim pił piwo😁. Ty, jako człowiek oblatany w paragrafach stawiasz pewnie na kwity,z drugiej strony to tylko deklaracja,nie umowa...😁
    • Ad 1 w domu praktycznie wygrałem z marnowaniem żywności,a to z powodu mojego niemiłego zachowania,gdy coś zostanie. Pochodzę z rodziny o tradycjach myśliwskich,wiem co to znaczy patroszyć dzika w lesie w zimną noc,gdy ręce grabieją, ciągnąć go do samochodu dziesiątki metrów lub dalej. .Jaki bajzel na kuchni w domu,gdy się skóruje,dzieli, itd. Człowiek zupełnie inaczej wtedy patrzy na pęto kiełbaski -wie ile to roboty ,nim trafiła do gęby  Ad2 O tym właśnie mówię,bo ludzie nie rozumieją skąd ta miłość do komuny na bogatym Zachodzie
    • @Top Hi-Fi & Video Design Zapomnieliście o Elac Carina BS243.4  https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/elac-carina-bs243-4.html Moim zdaniem wśród nowych paczek do 4K to super monitory, które dają dużo radochy no i są również w bialej wersji. Poza tym ta gumowana podklejka na podstawie sprawia, że idealnie nadają się na szafkę RTV. Wiem, bo sam je miałem w takiej konfiguracji.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...