-
Ostatnie posty
-
Tez miałem podobny problem. Finalnie udało mi się zrobić kalibrację ustawiając mikrofon na 100 % i master volume na -45 dB. Plik kalibracyjny mikrofonu masz ze strony Arcama ? I wszystkie inne ustawienia u mnie generują ten sam problem.
-
No właśnie mi zależy na tym żeby z USB poleciało, jak jest ktoś kto posiada ten nVidia shield pro to fajnie jak by dał znać czy leci dźwięk DTS HD Master przez USB do amplitunera.
-
Za te pieniądze tylko jakieś używki lub coś ze stajni studyjnego tam przynajmniej idzie cena z jakością, a tutaj są trzy marne pozycje.
-
muzyka w której gra melodyka . styl muzy mniej ważny .Melodyka jako podstawa muzyki w polaczeniu jasne z rytmem . na pierwszy przyklad wspaniały zespół rockowy . Dover . Brzmienia rockowe wspaniale laczone z melodyką Kim Wilde - Kids In America (1981) • TopPop za co kochamy muzyke ? Za melodyke ...... Dobrze skrecona rytmika z melodyką oraz pochodami myzycznymi ot robi muzyke . jednym z podstaw w muzyce jest melodyka ...... Elo ...boska kapela ...
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy