-
Ostatnie posty
-
Wreszcie - koniec pecha u Kubicy. Ekipa AFCorse nr 83 w której poza Kubicą jechał Yifei Ye oraz Philip Hanson wyprzedziła Porsche nr startowy 6 oraz 2 fabryczne Ferrari nr 51 oraz 50. Jeszcze o 14 prowadziły 3 Ferrari (nr 83 jako pierwszy), ale potem Porsche wyprzedziło obie fabryczne ekipy Ferrari. A w kategorii LMP2 wygrał polski zespół Inter Europol (w jego składzie pojechał Śmiechowski) i powtórzył sukces z 2023 roku. Jest bardzo dobrze i gratulacje dla polskich kierowców i całego zespołu Inter Europol. Pozdrawiam
-
Niestety nie mam Kef 105. Mam Kef 107 Reference. Inna konstrukcja . Nadstawki z głośnikami średnio i wysokotonowymi podobne, ale inne. A KEF 105 też były produkowane w czterech lub pięciu wersjach, zewnętrznie różnych.
-
Przez desmodronik · Napisano
Na AudioStereo tez fałszują , i to na całego ...precz z AS!!!! -
Przez Dariusz 964 · Napisano
Wcale się nie grzeje zapewniam cię. A miałem sporo tych zabawek. Nawet te dzielone Marantz AV 8802 i 8077 . Który faktycznie osiagał wyższe temperatury. Więc polecam opisywać coś co się ma,a nie to co ktoś napisał lub przeczytał. A te kolumienki na górze,bo pewnie o nich piszesz,to nie są żadne Atmosy.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy