-
Ostatnie posty
-
Nocne plumkanie z Dominic Miller and Neil Stacey „New Dawn” Naim Records. Ach ten Naim, nie da się przejść obojętnie obok tej wytwórni płyt. CD do zdobycia tylko chyba przez Discogs, na stronie Naim Records tylko w formie cyfrowej. https://tidal.com/browse/album/105780065?u Na szczęście jest też na Qobuzie.
-
Na e-bay w uk jest tego sporo Exposure 3510 Mono Block Power za 9 tys audiolab800, quad itp ale chciałbym Vincenta jeden jest bodajże z tym wejściem main in jako końcówka mocy. Ale tutaj słabo dostępne są Vincent, z tego co słyszałem union research jest podobny do vincenta czyli hybryda tylko nie wiem który model ale celował bym właśnie w to lub suoernait3 czy lemma creek bo z monibkokaki to też nie wiem czy mają main in
-
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Monobloki, używane nie będzie prosto znaleźć. Może lepiej skupić się poprostu na dobrej i wydajnej integrze. Za 10 tysięcy może uda się dorwać Yamahę AS3000 -
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Ciężko jest stwierdzić jaki może być problem nie mając przed sobą urządzenia. Proponuję skontaktować się z naszym serwisem w celu ekspertyzy: 22 777 99 25/26
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy