-
Ostatnie posty
-
Przez marcinmarcin · Napisano
Tak, to bardzo duży sukces. Dzięki temu dziesiątki tysięcy ludzi mogło zacząć świadczyć usługi prawne z pominięciem totalnego monopolu. Za moich czasów nie było najmniejszych szans na aplikacje. Zastrzeżone bylo dla kasty. Bezczelność przekraczała granicę, pamiętam wypowiedź o lepszości dzieci adwokatów, bo kulturę prawną z domu czerpać miały. -
Przez marcinmarcin · Napisano
Toppinga czy SMSL raczej faktycznie moze nie być sensu dodawać, bo jest duża szansa ze będą gorsze od dowolnego cd. Granie z bt to drastyczny spadek jakości. -
Tusk, albo ma jaja, albo nie. Tym bardziej, że na stole ma opcję atomową: dymisja rządu. A jeszcze lepszą, termojądrową - konstruktywne votum nieufności z podaniem Towarzysza Zandberga jako kandydata na Premiera RP i wstrzymaniem się PO od głosu 😁
-
No o to mi chodziło, ja właśnie kablówkę mam w THX Cinema, bo tam kilka kanałów jest DD 5.1 a reszta PCM 2.0, ale to i tak automatycznie mi przełączy na DD 5.1. A ja w TV też coś obejrzę, dlatego korzystam z THX Cinema, szczególnie w rodzimych produkcjach słychać różnicę w dialogach, a szczególnie w starych "odświeżonych" produkcjach, w niektórych rekonstrukcja obrazu nie poszła w parze z audio 😀. W Onkyo każde wejście zapamiętuje wybrany tryb i powiedzmy opcję dźwięku z której korzystamy, ale faktem jest że mogli np. dodać Pure na pilocie, albo coś jak było w Marantz - 4 przyciski do których można było przypisać własne ustawienia.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy