-
Ostatnie posty
-
Niestety, to nie takie proste. Parę osób robiło i mimo, że nie przeszło testu, to nie wpłynęło to na ich podejście - nadal uważają, że słyszą. Potrafią unieważnić taki eksperyment i wymazać go z bazy danych. Zależy od człowieka.
-
Nie muszę startować z górnej półki. Wolę małe kroki. Natomiast to na pewno jest wspaniała zabawa. Ja jeszcze się nawet nie łapię w języku, którego używacie - cieplejszy, gęstszy, neutralny, przejrzysta średnica, detaliczna góra. Jeszcze nie umiem tego dopasować do tego co słyszę Jak mówiłem - jestem laikiem jeszcze
-
Po sposobie pisania rozpoznaję, że Pan Peter z Wyoming to nasz Pan Piotr - twórca i producent kolumn. Info dla Pana Piotra: Pańskie kolumny u mnie grają i cały czas dają radość z użytkowania. Na szczęście te emocje mi wystarczają i nie muszę się przepychać w utarczkach o postprodukcji. Mam od Pana Piotra nagrania podobno w wersji oryginalnej i potwierdzam, że ich jakość jest bardzo ciekawa. Pan Piotr to na pewno bardzo ciekawy człowiek, o tajemniczej duszy, która nie pomaga w takich dyskusjach na otwartych forach. Wg mnie, warto argumentacji Pana Petera/Piotra wysłuchać, bo choć jest to koncepcja spoza głównego nurtu, to warto się jej przyjrzeć. Ja mam kolumny Pana Piotra i namacalnie wiem, że ten Facet to łebski gość Widzę, że atmosfera dyskusji jest gorąca. Pan Piotr może jest kontrowersyjną osobą, ale w sferze biznesowej nigdy mnie nie zawiódł. Mam od Niego kilka sprzętów, w tym też kolumny. Miałem okazję odwiedzić Go w Jego mieszkaniu. Na bazie moich doświadczeń, oskarżanie Pana Piotra o nieuczciwe działanie jest karygodne. Można mieć inne zdanie w kwestiach techniki, czy estetyki, ale to bardzo nie fair, rzucać takimi bezpodstawnymi oskarżeni.
-
Przez Bogusław 66 · Napisano
Nie mam Tidal`a. Tak jak pisałem, kiedyś było łatwiej słyszeć różnicę, ale jak zainstaluje Tidal (jeśli mi się uda na stary adres) to posiedzę i poszukam.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy