-
Ostatnie posty
-
z tym to jest roznie bo zalezy od konkretnej konfiguracji amazon i towaru oraz metody platnosci... czesto sprawa sie obija o czat obslugi klienta a potem telefon z amazon 🤣
-
Sa przeceny na modele amerykanskie ! 850$ za refurba onkyo rz50 plus przesylka i oplaty czyli jakies 1100$ no trzeba tez kupic przetwornice 😂 PS.chwile mnie nie bylo ale widze ze nadal watek idzie niemrawo...
-
Wspomniana normalizacja dotyczyła dyfuzji, a nie pochłaniania.
-
@Wojtek Mulka Po Twojej pozytywnej opinii Momentum 4, kupiłem je jeszcze raz bo może za szybko je skreśliłem. Początkowo zrobiły efekt woow ale przy dłuższym odsłuchu bardzo mnie męczyły no i ten wokal był bardzo nie w moim typie. B&W PX7 S2 może idealne nie są ale spośród tych wszystkich słuchawek satysfakcjonują mnie najbardziej, póki co zostaję z nimi. I też będę polował na PX8 bo podobno brzmią podobnie do Momentum 4 ale nie mają tak cofniętej średnicy. I muszę się przyznać że jednak jestem gadżeciarzem i lubię gdy rzeczy których używam są nie tylko funkcjonalne ale i ładne wizualnie. A B&W moim zdaniem ma piękny design i komfort użytkowania, mogę z nimi przesiedzieć pół dnia i ich nie czuję na głowie.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy