-
Ostatnie posty
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Nie miałem z PMC też do czynienia. Prędzej @Piotr Sonido coś o PMC może napisać, choć czy akurat o tym modelu to nie wiem. -
Ok dzieki juz zamieściłem kilka postów, widzę że trudno jest coś o nich znaleść ale nie dziwi mnie to mają już trochę swoich latek, przy okazji może coś wiesz o Pmc fb 1 też mam do nich dostęp za nie wielkie pieniądze to już w sumie dwa modele z vintage które mnie interesują
-
Witam forumowiczów chciałem spytać posiadaczy SF o modę grand piano home, chciałem zamienić swoje MA silver 500 na takowe SF home. Grało by to z roksan k3. Czy ktoś może słuchał i może mi powiedzieć czy jest przeskok z silver ów na SF home względem barwy dźwięku mocniejszego basu średnicy czy będzie lepiej z SF home?
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Daj innym czas. Chciał byś odpowiedź już w czasie godziny. Dziś niedziela, przeważnie mniej w taki dzień wchodzi się na forum. Do tego odpowiedz powinien dać ci ktoś kto ma te kolumny Sonusa, lub chociaż długo ich słuchał, a nie jest to często goszczący model na odsłuchach. Zobacz może w klubach, na tym lub sąsiednim forum. Powinien być klub Sonus Faber i tam najszybciej otrzymasz odpowiedź.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy