- 
	Ostatnie posty- 

Przez marcinmarcin · Napisano dobrze że prawko jazdy a nie licencja lotnicza bo w samolocie ryzyko wybuchu takich dmuchanych arbuzów
- 

Przez Artur Brol · Napisano Ze pan egzaminator tego pieszego w ogóle zauważył, w takich warunkach🤣
- 

Przez Gumowe Ucho · Napisano To ja mam dodatkowe wyzwanie. Łatwo przesuwane po wykładzinie, może na kółkach. Żeby zrobić dancefloor, miejsce na gry VR albo się wsunie symulator wyścigowy. a, no i w fancy stylu architektonicznym jakimś midcentury modern najlepiej
- 

BS Node N130i ma wyjście optyczne na takiej samej zasadzie. Można również podłączyć po USB. Z Quadralem A9 grało to bardzo fajnie po USB. Dorzuciłem u siebie MX-DAC z zasilaczem od Nostromo i grało to jeszcze lepiej. Ostatecznie zdecydowałem się na Auralic Altair G2.1, który zastąpił mi MX-DACa, BS Node i preamp gramofonowy (MA LX2-LPS, też zasilaczem od Nostromo). O ile dla preampa gramofonowego i BS Node mam jakąś wizje, tak zastanawiam się czy MX-DAC nie wystawić na sprzedaż. Jednym złączem ogarnia jacka stereo 3.5mm i albo za pomocą odpowiedniego kabelka lub przejściówki (BS Node ma ją w standardzie) już standardowym kablem masz połączenie optyczne. Dużo mniej miejsca zabiera. W Vifa Copenhagen 2.0 mam takie samo rozwiązanie.

- 

- 
- 
	Ostatnio poruszane tematy
- 

.thumb.jpg.7626fe673f843ad142b3241623122908.jpg)