-
Ostatnie posty
-
Nie mogę już edytować poprzedniego posta. Dorzucę jeszcze Martin Logan Motion 35XTi - czyste, nieco rozjaśnione, mocne, detaliczne granie. I koniecznie Paradigm Founder 40B - to może być bardzo ciekawy monitor i fajna równowaga pomiędzy detalem i wypełnieniem. Na basie na pewno nie zamęczą i nie będą tutaj ofensywne. Niestety nie miałem okazji ich posłuchać.
-
Skoro szukasz detalu to takie luźne propozycje do przesłuchania: B&W 7xx lub Audiovector z serii QR. Czy będzie "lepiej"? Zależy co pod tym pojęciem rozumieć. Raczej nie. To inne granie niż posiadane przez Ciebie AP. Stracisz na uniwersalności, wypełnieniu średnicy. Dojdzie sporo informacji, w szczególności na wysokich tonach. Wszystkie z tych kolumn budują dość obszerną scenę na szerokość, grają przestrzennie.
-
"Było nas za mało, aby wyławiać pojedynczo ludzi, naszym zadaniem było zanurkować pod łódź, ustabilizować ją od dołu i bezpiecznie doprowadzić do brzegu." Mnie to śmieszy, opowieści o jest "wyczynach" są znane od dawna. I ten jej emfatyczny styl wypowiedzi - ona ma niesamowite parcie na szkło i tyle.
-
Będzie ciężko. Jest zbyt wiele zmiennych by coś jednoznacznie doradzić. Jak chcesz posłuchać QLN-ów zapraszam, z Częstochowy do Łodzi to rzut beretem.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy