-
Ostatnie posty
-
Należy - bo nie mamy innego wyjścia - pogodzić się z następującymi zmianami. Ludzie odchodzą, przychodzą nowi,nowe głosy,czasem nowi szefowie...😁 Takie spostrzeżenie mi się nasunęło,gdy zobaczyłem tytuł wątku: kiedy wpadam do teściowej na kawę w kuchni obitej pamiętającą komunę boazerią gra często mały tranzystorek. Jakaś radiowa Jedynka,z tymi charakterystycznymi sygnałami między różnymi częściami audycji. U siebie w domu zmieniłbym audycję natychmiast,ale tam jakoś to współgra,z tą boazerią,zapachem kawy, krzątającą się teściową 😁
-
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
A zdążało się w kilku pomieszczeniach, że o tym mówiono...że "coś sieje". Dzięki za rozwikłanie tej zagadki -
Osobiście słucham radia tylko w pracy. Najczęściej jest to Trójka. Kaczkowski wrócił, na audycję w soboty przed południem. Darek Bugalski też, ma dwie godziny w niedzielę od 22:00. Co do nowych głosów, to uwielbiam Mateusza Tomaszuka i jego "Off Control" w czwartki od 21 do 23. Co do reszty, męczy mnie Pani mająca manierę prezentowania w stylu: a teraz utwór "x" OD (sic!) i tu pada nazwa twórcy. Tęsknię za porządną polszczyzną niegdysiejszych posiadaczy karty mikrofonowej. Wtedy podobne potworki stylistyczne się nie zdarzały. Ale cieszę się, że Trójka się odrodziła.
-
-
Ostatnio poruszane tematy