-
Ostatnie posty
-
Ok w takim razie czy przy użytkowaniu jak opisałem w pierwszym poście powinienem być bardziej zadowolony z HW-Q990F, czy z np. używanych Monitor Audio Bronze 100, BR-LCR i amplitunera np. RX-V6A, AVR-X1500H, AVR-S770H (nie wiem jaki najlepiej dobrać do tych kolumn). Do tego dobrałbym jakieś używane, bezprzewodowe surroundy i sub. czy taki zestaw KD powinien być wyraźnie lepszy od tego soundbara? No i który amplituner będzie lepszy do filmów i na drugim miejscu gier i głównie rocka?
-
Myślę, że jestem Big Boss, bo w wieku blisko 50 lat potrafię z pamięci wymienić je wszystkie. A Ty przypomnisz sobie może 80% z tych kilkudziesięciu, co miałeś w domu.
-
Fosivaudio TB 10 d no do tego zasilać 48v 10 A myślę że do trancu to się sprawdzi
-
Myślisz, że jak wymieniłeś więcej wzmaków to jesteś Big Boss? Ciesz się, że jestem w pracy bo inaczej jeszcze byś nie dojechał do końca mojego drzewka wzmacniaczy… Dobra, starczy o piecach bo jak się Jarek xxx i nam pociśnie prawym prostym spotkaniowym to nie będzie co zbierać.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy