-
Ostatnie posty
-
Chińczycy produkują wszystkiego na potęgę, ale każda marka nawet znana zawsze coś podpatruje nawet wycieraczki w autach patent zrobił jeden reszta dołączyła 😂🥳😩😉🫢 cena tych kolumn wcale nie jest też taka mała. I może taki ostatni przykład Shanling 3.2 w PL 18 tys ja kupiłem za 7.5 mam to samo za mniej jak pół ceny i tym się kieruje.
-
Przez il Dottore · Napisano
No jak możesz tam cokolwiek usłyszeć, skoro oficjalnie przyznajesz się do głuchoty? A teraz wyobraź sobie taką technologię właśnie. Czy my - współcześni ludzie - nie uznalibyśmy jej za magię? -
Z takiego punktu widzenia jak najbardziej, Chińczycy często się podszywali. Jest jedna kwestia te kolumny które pokazałem nie ma ich nigdzie na sprzedaż poza AliExpress czy alibaba. Wiec nie wydaje mi się żeby pchali się z podróbkami na rynek jak sądzicie. Jest tu sporo różnych modeli a ja sobie wypatrzyłem tą markę. Balenald gdzie akurat mają w swoim sklepie dwa modele do dali czy wharfdale. Jak na moją kieszeń jak mogę mieć jakość za ciut mniejszą cenę to czemu nie, przecież nikomu nie szkodzę a będzie to grało u mnie …
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy