Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam grupę noszę się z zamiarem zakupu kolumn podstawkowych do pokoju 12m2 w połączeniu z emotiva ta1, dzwięk jakiego poszukuje to raczej neutralny z delikatnym ciepełkiem oraz miłym punktowym okrągłym basem, kolumny, które wpadły mi w oko to:

- Dynaudio emit 20

-Dynavoice Definition DM-6 II

- oraz "najlepsze na świecie :D" Emotiva B2+

Bardzo prosiłbym o opinie powyższych modeli kolumn oraz waszych propozycji, budżet jaki chciałbym przeznaczyć to 3 tyś. (jeżeli warto jestem w stanie dopłacić trochę więcej)

Dziękuję za pomoc z góry :)

Napisano
3 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Hej,

No to faktycznie Dynaudio, Elac Carina, Chario, KEF

O właśnie o elac carina też myślałem, trochę ponad budżet, chyba że udałoby się dostać w dobrej cenie...a chario i kef jakie modele?

Napisano
19 godzin temu, Pawel651 napisał:

O właśnie o elac carina też myślałem, trochę ponad budżet, chyba że udałoby się dostać w dobrej cenie...a chario i kef jakie modele?

Z Kefa seria Q3 meta albo lepiej Rki nawet uzywane. 300 czy 3

Z Chario to Dephinus

A Elac carina szukałeś w Niemczech są tam momentami dużo tańsze ?

Napisano
3 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Z Kefa seria Q3 meta albo lepiej Rki nawet uzywane. 300 czy 3

Z Chario to Dephinus

A Elac carina szukałeś w Niemczech są tam momentami dużo tańsze ?

Nie szukałem elac w Niemczech, a na jakiej stronie? Ebay?

Napisano
20 godzin temu, Pawel651 napisał:

Nie szukałem elac w Niemczech, a na jakiej stronie? Ebay?

https://www.md-sound.de/ELAC-Carina-BS-2434-Regallautsprecher-Stueck-Weiss-Matt-Neu

https://hidden-audio.de/product/elac-carina-bs243-4-stueckpreis-regallautsprecher-1012137/?varid=1008810&utm_source=idealo

Dzisiaj jest cena jak w Topie. Zadzwoń do Topa zapytaj ile Ci zrobia i możesz czekac na promocję w tych sklepach. Czasem mają srogie obniżki.

A czasem warto się dogadać z Topem i nie kombinowac. Sa takie ktore robią dobre ceny. Stety niestety trzeba dzwonic do paru.

• 5 months later...