euter Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia Monitory ATC SCM7 w idealnym stanie technicznym i wizualnym. Kolumny kupione w sklepie Q21 11.2024r., na gwarancji producenta przez jeszcze ok. 1,5 roku (dołączam dowód zakupu). Wysyłka w oryginalnym kartonie ze wszystkimi akcesoriami (maskownice, woreczki, instrukcje), co gwarantuje bezpieczny transport. Link do OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-monitory-atc-scm7-biale-jak-nowe-gwarancja-pl-CID99-ID15mJI3.html 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euter Napisano 19 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia Nowa cena na OLX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 11:11 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:11 Dnia 19.04.2025 o 09:33, euter napisał: Nowa cena na OLX Dziś chyba jeszcze nowsza 😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euter Napisano Niedziela o 11:37 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 11:37 Promocyjna cena wciąż aktualna dla Forumowiczów. Po obniżce na OLX przychodzi zbyt wiele wiadomości w stylu: “Kupię za 2 tysiące i przywieź mi je pod Katowice” 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 17:08 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:08 5 godzin temu, euter napisał: Promocyjna cena wciąż aktualna dla Forumowiczów. Po obniżce na OLX przychodzi zbyt wiele wiadomości w stylu: “Kupię za 2 tysiące i przywieź mi je pod Katowice” Z okolic Katowic to pewnie mój kolega pisze 😉. A tak ogólnie fajne monitory, grałem na nich kilka lat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano Poniedziałek o 19:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:31 To nie ja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euter Napisano wczoraj o 06:38 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 06:38 Sprzedane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts