euter Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia Monitory ATC SCM7 w idealnym stanie technicznym i wizualnym. Kolumny kupione w sklepie Q21 11.2024r., na gwarancji producenta przez jeszcze ok. 1,5 roku (dołączam dowód zakupu). Wysyłka w oryginalnym kartonie ze wszystkimi akcesoriami (maskownice, woreczki, instrukcje), co gwarantuje bezpieczny transport. Link do OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-monitory-atc-scm7-biale-jak-nowe-gwarancja-pl-CID99-ID15mJI3.html 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euter Napisano Sobota o 07:33 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 07:33 Nowa cena na OLX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 11:11 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:11 Dnia 19.04.2025 o 09:33, euter napisał: Nowa cena na OLX Dziś chyba jeszcze nowsza 😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euter Napisano Niedziela o 11:37 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 11:37 Promocyjna cena wciąż aktualna dla Forumowiczów. Po obniżce na OLX przychodzi zbyt wiele wiadomości w stylu: “Kupię za 2 tysiące i przywieź mi je pod Katowice” 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 17:08 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:08 5 godzin temu, euter napisał: Promocyjna cena wciąż aktualna dla Forumowiczów. Po obniżce na OLX przychodzi zbyt wiele wiadomości w stylu: “Kupię za 2 tysiące i przywieź mi je pod Katowice” Z okolic Katowic to pewnie mój kolega pisze 😉. A tak ogólnie fajne monitory, grałem na nich kilka lat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano Poniedziałek o 19:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:31 To nie ja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euter Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Sprzedane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts