DBF Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Butler napisał: Nikt rozsądny Ci nie klepnie że to wystarczy. Do póki nie zaczniesz używać sprzętu to się nie przekonasz czy gorące powietrze będzie się zbytnio kotłować. Ok, to wtedy będzie temat do rozbudowy, jestem otwarty na to rozwiązanie Po czym będę mógł poznać, że jest za ciepło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dowiesz się jak Ci np. Moduł HDMI padnie. Tak na bieżąco to ampli mają zabezpieczenia termiczne, w razie czego nastąpi restart albo czasowe wyłączenie. Na dłuższą metę używanie sprzetu na granicy wydolności cieplnej skróci jego żywotność. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBF Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu To zapewne wlecą te wentylatory. Mam białą ścianę i będzie biała komoda, to pewnie też białe wentylatory i pomyślałem o tych komputerowych P14 Max. Dzięki za wskazówki w tym temacie, dzięki Tobie/Wam nie popełnie błędów i nie zapłacę uszkodzeniem sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts