Grzegorz Szymborski Napisano wczoraj o 05:34 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 05:34 Dużo ludzi pisze w internecie o wymianie yamaszki . Tylko że to za duży wydatek i puki co kupię lepsze pudła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Dnia 30.04.2025 o 14:53, Grzegorz Szymborski napisał: Cześć , po kilku dniach heco aurora 1000 wróciły do sklepu . Niby fajnie grało , ale coś mnie kusi na inne . W podobnej cenie można dostać kef q950 , które również są polecane do tego amplitunera. Proszę powiedzcie mi jeszcze co są warte Triangle Borea BR10, fakt dużo ponad budżet, ale jak by naprawdę zagrały to czemu nie. Triangle sa znacznie jaśniejsze. Do Yamahy to nie wiem. Tak jak z Klipschami to bym uważal. Sprawdził bym jescze ELACI tylko że te z kolei mniejsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio38 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowany) 10 godzin temu, Grzegorz Szymborski napisał: Dużo ludzi pisze w internecie o wymianie yamaszki . Bez sensu. Ja np. wymieniłem Cyrusa na Yamahę. Edytowano 18 godzin temu przez Misio38 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Spróbuj Opticony 6 MK2. U mnie grają z Yamahą, wcześniej grały z AS-701 na bazie której zbudowano Twoją 803-kę i uważam to za dobre połączenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts