tomilondyn Napisano Piątek o 16:10 Udostępnij Napisano Piątek o 16:10 mam problem z CAST , w Tidal mam wszystkie swoje playlisty , ale są puste , do wczoraj wszystko było ok , odinstalowałem CAST ale nie pomogło , ktos coś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Ch. Napisano Niedziela o 14:39 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:39 A jak zalogujesz się na Tidala przez ich apke albo stronę to wszytko ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 20:38 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:38 Dnia 25.04.2025 o 18:10, tomilondyn napisał: mam problem z CAST , w Tidal mam wszystkie swoje playlisty , ale są puste , do wczoraj wszystko było ok , odinstalowałem CAST ale nie pomogło , ktos coś? Odinstaluj wszystko (sprzęty z Musiccast i Tidal) i zrób ponownie. Zobaczymy czy nastąpi poprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano wczoraj o 16:36 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:36 zrobiłem tak , i pojawiła się tylko jedna playlista reszta dalej pusta ...... normalnie dziwna sprawa , myślałem że jakaś aktualizacja z CAST wyszła ale nie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilondyn Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu Dnia 27.04.2025 o 16:39, Jarek Ch. napisał: A jak zalogujesz się na Tidala przez ich apke albo stronę to wszytko ok? tak , na TIDAL wszystko jest ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts