tomilondyn Napisano Piątek o 16:10 Udostępnij Napisano Piątek o 16:10 mam problem z CAST , w Tidal mam wszystkie swoje playlisty , ale są puste , do wczoraj wszystko było ok , odinstalowałem CAST ale nie pomogło , ktos coś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Ch. Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu A jak zalogujesz się na Tidala przez ich apke albo stronę to wszytko ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dnia 25.04.2025 o 18:10, tomilondyn napisał: mam problem z CAST , w Tidal mam wszystkie swoje playlisty , ale są puste , do wczoraj wszystko było ok , odinstalowałem CAST ale nie pomogło , ktos coś? Odinstaluj wszystko (sprzęty z Musiccast i Tidal) i zrób ponownie. Zobaczymy czy nastąpi poprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts