Woe J Reaper Napisano 4 maja Napisano 4 maja Witam! Szukam słuchawek do odtwarzacza Hi-End Astell&Kern KANN MAX. Obecnie dysponuję dwoma modelami słuchawek: CHORD & MAJOR 8’13 Rock oraz CHORD & MAJOR 01’16 Electronic Music. Szukam jednego czegoś bardziej przejrzystego, wyrazistszego. Słucham muzyki metalowej (głównie black metalu) i jestem szczególnie spragniony soczystego brzmienia perkusji. Poniżej zamieszczam typy słuchawek, które mi polecono: + Kinera Norn Imperial + KINERA QUEEN OF AUDIO MARGARITA (QOA) GOLD + Campfire Audio CASCARA Universal IEM BLACK Co o nich sądzicie? Oczywiście jestem otwarty na inne propozycje. Z góry dzięki za poświęcony czas! Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 maja Napisano 5 maja Cześć Warto sprawdzić też takie opcje jak FiiO FH7, czy Letshuoer S15 W razie czego zapraszam do kontaktu - proś o Pawła lub Szymona Odpisz, cytując
Woe J Reaper Napisano 6 maja Autor Napisano 6 maja FH7 podobnie jak FH9 są konstrukcjami półotwartymi, dźwięk dochodzi z zewnątrz i wychodzi na zewnątrz, a ja potrzebuję izolacji. Odpisz, cytując
Woe J Reaper Napisano 7 maja Autor Napisano 7 maja Racja, pomyliłem z FiiO FH7s 😉. Dlaczego Pańskim zdaniem te słuchawki spełnią moje oczekiwania? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 maja Napisano 7 maja Bo to granie dość żywe, szczegółowe, uniwersalne Bardzo dobry i szybki bas, do metalu powinny się wpasować Odpisz, cytując
Woe J Reaper Napisano 7 maja Autor Napisano 7 maja (edytowany) A jak brzmi perkusja? Plastikowo czy szkliście? Jak brzmią talerze? Bębny? Edytowano 7 maja przez Woe J Reaper Odpisz, cytując
Q21 Napisano 8 maja Napisano 8 maja Zależy od nagrania Ale ogółem całość będzie dość szybka i twarda, talerze raczej krótkie. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 07:39 Napisano Niedziela o 07:39 Co prawda poniżej założonego przez Ciebie budżetu ale nie bez powodu o tym modelu wspomnę. Od kilku tygodni jesteśmy oficjalnym dystrybutorem marki Meze. W ofercie mają model Alba, który kosztuje niecałe 700 zł...ale to jak to brzmi oraz jak jest zrobione, robi ukłon w kierunku produktów +1000. Dźwięk z tego modelu wniosi dużą ilość muzyki, powietrza, skali. Dawno nie słyszałem tez takiej barwy i przyjemności z odsłuchu. Rzucam linki, zerknij na to cudo https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-douszne/meze-audio-alba.html Odpisz, cytując
Recommended Posts