Pawbal4222 Napisano wczoraj o 06:44 Napisano wczoraj o 06:44 Cześć wszystkim! Przymierzam się do zakupu sprzętu audio i zastanawiam się nad takim zestawem: * Wzmacniacz: Emotiva BasX A2 * Streamer: WiiM Ultra * Głośniki: Klipsch RP-600M II Czy Waszym zdaniem takie połączenie będzie dobrze grało? Może ktoś z Was ma doświadczenie z którymś z tych komponentów lub podobną konfiguracją? Chętnie poczytam Wasze opinie i sugestie. Z góry dzięki za pomoc! #audio #hifi #stereo #emotiva #wiim #klipsch #pytanie Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 08:57 Napisano wczoraj o 08:57 Cześć Miałeś okazję posłuchać tego zestawu? Bo to najważniejsze Jeśli Ci się podoba, to warto. Jak nie, to nie Opcji do sprawdzenia jest bardzo dużo, m.in. Rega Brio MK7, Audiolab 6000A MK2. Z kolumn choćby Pylony Diamond 18, KEF Q Concerto Meta. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 21 godzin temu, Pawbal4222 napisał: Cześć wszystkim! Przymierzam się do zakupu sprzętu audio i zastanawiam się nad takim zestawem: * Wzmacniacz: Emotiva BasX A2 * Streamer: WiiM Ultra * Głośniki: Klipsch RP-600M II Czy Waszym zdaniem takie połączenie będzie dobrze grało? Może ktoś z Was ma doświadczenie z którymś z tych komponentów lub podobną konfiguracją? Chętnie poczytam Wasze opinie i sugestie. Z góry dzięki za pomoc! #audio #hifi #stereo #emotiva #wiim #klipsch #pytanie Za dzwięk w 80% będę odpowiadały kolumny,które też posiadam. Tylko że u mnie one grają tylko do 80hz bo resztę załatwiają suby. Jestem z tych klipschy zadowolony,aczkolwiek nie są to glośniki do każdego rodzaju muzyki.Czyją się dobrze w muzyce nowoczesnej,nie kupowałbym bym ich do wieczornego plumkania,ani słuchania wokali. Mój zestaw jest podobny do twojego tylko mam inną końcówke mocy,w wiim na equalizerze możesz trochę złagodzic górę w razie potrzeby. 1 Odpisz, cytując
bora902 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 15.05.2025 o 08:44, Pawbal4222 napisał: * Streamer: WiiM Ultra * Głośniki: Klipsch RP-600M II Czy Waszym zdaniem takie połączenie będzie dobrze grało? Może ktoś z Was ma doświadczenie z którymś z tych komponentów lub podobną konfiguracją? mam te komponenty uwazam ze jesli jest miejsce to warto dolozyc do rp-6000f lub rp-6000f m II lub nawet do serii rp-8000 te glosniki 600m II nie maja prawdziwego jebniecia z czego znany jest klipsch kto w sklepie je odslucha z pelnoprawna kolumna napewno ich nie kupi... u mnie robia za tylne w kinie domowym 😂 Odpisz, cytując
Recommended Posts