rdzk7 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Cześć, zanim skończę z soundbarem w domu chciałem dopytać czy może znacie jakieś ciekawsze rozwiązanie dla mnie. Salon z kuchnią 25m2 co nie jest tak mało ale już umeblowany i szafka rtv ma jedyne 25cm głębokości. Przez co chyba nie wszedłby mi żaden amplituner (a może jest coś kompaktowego?). Szafka wisząca, długość 3m, wysokość 45cm, w bliskiej odległości kanapa, siedzę 2m od tv. Do kanapy pociągnięte zasilanie, niestety inne kable nie pójdą już. To co oferuje mi soundbar np samsung q930d to surround z atmosem, gdzie tylne głośniki są kawałek za kanapą na stojakach. Do tego airplay. Znośny, nieprzeszkadzający sąsiadom:) bass. Jest dla mnie jakaś sensowna alternatywa jeśli jestem zamknięty na przemeblowania i chciałbym coś co nie musi stać na podłodze? Budżet powiedzmy 5k. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Czyli to nie jest szafka RTV tylko komoda? Kable tez nie. Ok czyli nie przygotowałeś pomieszczenia pod żaden system i teraz chcesz abyśmy powiedzieli "soundbar to nie takie do końca zło, będziesz zadowolony" ? O to chodzi? Czy co potrzebujesz od nas? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć, byłbyś w stanie wrzucić plan pomieszczenia? Odpisz, cytując
Recommended Posts