zenek77 Napisano Wtorek o 14:04 Napisano Wtorek o 14:04 To moj pierwszy post tutaj, więc proszę o wyrozumiałość:) Zastanawiam się nad kupnem Ricable Magnus Signal (RCA) 0,5m. Do tej pory używałem ( jeszcze używam) - Wireworld Solstice 8. Kablem chcę łączyć FiiO K11 R2R z iFi Zen CAN 3. Slucham na HD 600 z kablem 4,4. Posiadam kable z seri Magnus od Ricable typu USB i Coxial. Zwłaszcza kupno tego drugiego to był krok w dobrą stronę. Łącze nim iFi Zen STREAM z k11 r2r. Czy kabel RMagnus rca to krok naprzód i usłyszę poprawę w stosunku do Solstice 8? Czy ważne, że tym przypadku w obiegu będą kable tej samej serii? Czytalem, że w porownaniu do Solstice 8 dźwięk zyska na ciepłu i muzykalności. A to by mi pasowało, nie ukrywam. Czy ktoś mial do czynienia z Solstice i Ricable? Ale może jakieś doswiadczenia z tym kablem sygnałowym w systemie podobnym do mojego. Będę wdzieczny za kazdą odpowiedź:) Odpisz, cytując
Q21 Napisano Wtorek o 15:38 Napisano Wtorek o 15:38 Cześć 1 godzinę temu, zenek77 napisał: Czytalem, że w porownaniu do Solstice 8 dźwięk zyska na ciepłu i muzykalności. Tu się w pełni zgadzam. Czy będzie to dla Ciebie krok do przodu, to już kwestia personalna Zapraszam w razie czego w celu pożyczenia takiego kabla Sprawdzisz na własne uszy, czy taka różnica Ci odpowiada 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts