Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam!
Postanowiłem sobie złożyć zestaw kina domowego. Jak narazie mam problem z wyborem subwoofera do mojego pomieszczenia. Pokój jest na poddaszu jego wymiary to 3m x 5m czyli 15m2. Mam na oku subwoofer Magnat Monitor Sub 200A i 300A. Który z nich by bardziej pasował, chętnie też przeczytam inne propozycje w tym przedziale cenowym. Dodam jeszcze, że będę też słuchał na nim sporo muzyki (przede wszystkim Trance). icon_wink.gif
Napisano
Do słuchania muzyki raczej nie używa się suba, zdarza się, że w niektórych zestawach tak jest, ale żeby dobrze zgrać suba z frontami trzeba naprawdę sporo wydać. Osobiście polecam SONY SA-W2500, świetny sub, głośnik o bardzo dużej sztywności, nie ma chęć do przesterowywania jak niektóre. Używam modelu 3800 (nieprodukowany już dziś icon_sad.gif ) z ONKYO 605 i kolumnami M-Audio i wszytsko całkiem nieźle się komponuje, nawet na upartego w stereo można go włączyć i też jest ok.