Matson Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Witaj załogo! Potrzebuję kupić dobrej jakości słuchawki z BT i kablem wpinanym Budżet do 1500 zł. Muzyka w zasadzie każda, mam szerokie upodobania. Ma być wygodnie, z dobrą jakością dźwięku. Moje typy: Sony 1000XM5/6 B&W PX7s2e BO H4 Co polecacie? Dzięki 14 minut temu, Matson napisał: Edytowano 5 godzin temu przez Matson Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Matson napisał: Witaj załogo! Potrzebuję kupić dobrej jakości słuchawki z BT i kablem wpinanym Budżet do 1500 zł. Muzyka w zasadzie każda, mam szerokie upodobania. Ma być wygodnie, z dobrą jakością dźwięku. Moje typy: Sony 1000XM5/6 B&W PX7s2e BO H4 Co polecacie? Dzięki Cześć Wymieniłeś można powiedzieć, te najważniejsze propozycje które są na rynku. Z naszego lineup'u na pewno warto posłuchać PX7s2e, tym bardziej że kosztują teraz poniżej zakładanego przez Ciebie budżetu. Ale mimo to, że ten model jest ceniony i uznany, to zerknij proszę na najnowsze działo od B&W PX7s3. https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s3.html przemodelowali go w stosunku do wersji S2. Zmienili charakterystykę, zrobili skalę z dźwięku, dołożyli niższego basu i całość jest bardziej przekonywującą. Zachęcam Cię aby sprawdzić w sumie obydwie konstrukcje Odpisz, cytując
Matson Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Wymieniłeś można powiedzieć, te najważniejsze propozycje które są na rynku. Z naszego lineup'u na pewno warto posłuchać PX7s2e, tym bardziej że kosztują teraz poniżej zakładanego przez Ciebie budżetu. Ale mimo to, że ten model jest ceniony i uznany, to zerknij proszę na najnowsze działo od B&W PX7s3. https://www.tophifi.pl/bowers-wilkins-px7-s3.html przemodelowali go w stosunku do wersji S2. Zmienili charakterystykę, zrobili skalę z dźwięku, dołożyli niższego basu i całość jest bardziej przekonywującą. Zachęcam Cię aby sprawdzić w sumie obydwie konstrukcje Dzięki A jaka jest techniczna różnica pomiędzy nimi? Jak z baterią , są jakieś zmiany? Dużo podróżuje, to w sumie ważne zapomniałem dodać. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Matson napisał: Dzięki A jaka jest techniczna różnica pomiędzy nimi? Jak z baterią , są jakieś zmiany? Dużo podróżuje, to w sumie ważne zapomniałem dodać. W najnowszym modelu, fizycznie różnica sięga około 2 godziny przy głośniejszym odsłuchu. Czy realnie jest to 25 godzin. Sporo. Odpisz, cytując
Recommended Posts