wojoo Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Piotr Sonido napisał: Marantz jest bardziej liniowy. Spokojniejszy. Denon cieplejszy i bardziej obfity na dole. Różnica nie jest miazdzaca ale odczuwalna. Których Focali? Bo ni każdy Denon sobie z nimi radzi. Aria Evo x Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu No to zapewnij mu dobry odpływ powietrza. One lubią schodzić w okolice 4 omów i poniżej czego amplitunery nie lubią. Odpisz, cytując
wojoo Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Piotr Sonido napisał: No to zapewnij mu dobry odpływ powietrza. One lubią schodzić w okolice 4 omów i poniżej czego amplitunery nie lubią. Dlatego będzie końcówka mocy. Tylko nie wiem czy lepiej to się zgra z Denonem czy z Marantzem A końcówkę myślałem, żeby dać Atoll Am100 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, wojoo napisał: Dlatego będzie końcówka mocy. Tylko nie wiem czy lepiej to się zgra z Denonem czy z Marantzem A końcówkę myślałem, żeby dać Atoll Am100 no to nie ma to znaczenia. PRE jest takie samo przeczuwam. Końcówka dobra. Polecam. Odpisz, cytując
wojoo Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Piotr Sonido napisał: no to nie ma to znaczenia. PRE jest takie samo przeczuwam. Końcówka dobra. Polecam. Zobaczymy, przetestuje... Marantz poza wyglądem ładniejszym ma fajniejszy pilot i gwarancje 5 lat Odpisz, cytując
wojoo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Chyba jednak nie ma gwarancji 5 letniej... przynajmniej z dystrybucji Horn bo w UK jest Odpisz, cytując
Recommended Posts