wojoo Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Piotr Sonido napisał: Marantz jest bardziej liniowy. Spokojniejszy. Denon cieplejszy i bardziej obfity na dole. Różnica nie jest miazdzaca ale odczuwalna. Których Focali? Bo ni każdy Denon sobie z nimi radzi. Aria Evo x Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu No to zapewnij mu dobry odpływ powietrza. One lubią schodzić w okolice 4 omów i poniżej czego amplitunery nie lubią. Odpisz, cytując
wojoo Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Piotr Sonido napisał: No to zapewnij mu dobry odpływ powietrza. One lubią schodzić w okolice 4 omów i poniżej czego amplitunery nie lubią. Dlatego będzie końcówka mocy. Tylko nie wiem czy lepiej to się zgra z Denonem czy z Marantzem A końcówkę myślałem, żeby dać Atoll Am100 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, wojoo napisał: Dlatego będzie końcówka mocy. Tylko nie wiem czy lepiej to się zgra z Denonem czy z Marantzem A końcówkę myślałem, żeby dać Atoll Am100 no to nie ma to znaczenia. PRE jest takie samo przeczuwam. Końcówka dobra. Polecam. Odpisz, cytując
wojoo Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Piotr Sonido napisał: no to nie ma to znaczenia. PRE jest takie samo przeczuwam. Końcówka dobra. Polecam. Zobaczymy, przetestuje... Marantz poza wyglądem ładniejszym ma fajniejszy pilot i gwarancje 5 lat Odpisz, cytując
wojoo Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Chyba jednak nie ma gwarancji 5 letniej... przynajmniej z dystrybucji Horn bo w UK jest Odpisz, cytując
Recommended Posts