wojoo Napisano Poniedziałek o 06:46 Autor Napisano Poniedziałek o 06:46 Przed chwilą, Piotr Sonido napisał: Marantz jest bardziej liniowy. Spokojniejszy. Denon cieplejszy i bardziej obfity na dole. Różnica nie jest miazdzaca ale odczuwalna. Których Focali? Bo ni każdy Denon sobie z nimi radzi. Aria Evo x Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:08 Napisano Poniedziałek o 07:08 No to zapewnij mu dobry odpływ powietrza. One lubią schodzić w okolice 4 omów i poniżej czego amplitunery nie lubią. Odpisz, cytując
wojoo Napisano Poniedziałek o 07:10 Autor Napisano Poniedziałek o 07:10 Przed chwilą, Piotr Sonido napisał: No to zapewnij mu dobry odpływ powietrza. One lubią schodzić w okolice 4 omów i poniżej czego amplitunery nie lubią. Dlatego będzie końcówka mocy. Tylko nie wiem czy lepiej to się zgra z Denonem czy z Marantzem A końcówkę myślałem, żeby dać Atoll Am100 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:15 Napisano Poniedziałek o 07:15 4 minuty temu, wojoo napisał: Dlatego będzie końcówka mocy. Tylko nie wiem czy lepiej to się zgra z Denonem czy z Marantzem A końcówkę myślałem, żeby dać Atoll Am100 no to nie ma to znaczenia. PRE jest takie samo przeczuwam. Końcówka dobra. Polecam. Odpisz, cytując
wojoo Napisano Poniedziałek o 07:22 Autor Napisano Poniedziałek o 07:22 5 minut temu, Piotr Sonido napisał: no to nie ma to znaczenia. PRE jest takie samo przeczuwam. Końcówka dobra. Polecam. Zobaczymy, przetestuje... Marantz poza wyglądem ładniejszym ma fajniejszy pilot i gwarancje 5 lat Odpisz, cytując
wojoo Napisano Poniedziałek o 12:30 Autor Napisano Poniedziałek o 12:30 Chyba jednak nie ma gwarancji 5 letniej... przynajmniej z dystrybucji Horn bo w UK jest Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 07:13 Napisano Wtorek o 07:13 U nas masz 3 lata gwarancji jeśli towar zakupiony w Horn. Po rejestracji https://pl.horn.eu/pl/PL/Serwis/Rejestracja_gwarancji Zgadzam się że wygląd ma kozak. Natomiast z czasem nie wiem czy by mi ten wyświetlacz nie przeszkadzał. Odpisz, cytując
wojoo Napisano Wtorek o 11:03 Autor Napisano Wtorek o 11:03 Dobra, mam już jasność... dostałem oficjalną odpowiedź z Denona i jak zarejestrujemy na stronie UK również wydłuża się do 5 lat 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Dziwne. Ale no fajnie że tak jest. Ale dziwne mega. Wiedzą że to mylące. I na UKowej stronie przedlużać? Zaraz się może okaże że te produkty jednak mają europejską gwarancję jak Yamahy Odpisz, cytując
wojoo Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu (edytowany) Wczoraj przyszedł do mnie Marantz oraz końcówka Atoll MA100 Odnośnie samego Marantza jeszcze nie wypowiem się bo za mało czasu miałem żeby porównać bezpośrednio z Denonem natomiast jestem zawiedziony Atoll'em. Gra sporo ciszej na tych samych wartościach co ampli, nie widzę żadnego efektu wow a wręcz mam wrażenie, że jest gorzej przy cichym odsłuchu... Poza tym nie wiem czemu ale strasznie mi buczą głośniki po podłączeniu końcówki (sprawdzałem na różnych kablach) 13 minut temu, Piotr Sonido napisał: Dziwne. Ale no fajnie że tak jest. Ale dziwne mega. Wiedzą że to mylące. I na UKowej stronie przedlużać? Zaraz się może okaże że te produkty jednak mają europejską gwarancję jak Yamahy Mylące a w samym sklepie Denon/Marantz wprowadzają w błąd bo nie są doinformowani Edytowano 19 godzin temu przez wojoo Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Wszystko fajnie tylko musisz sie zdecydować czy chciałeś MA100 czy AM100 bo to dwa różne urządzenia. Jak cos buczy to pewnie masz gdzieś pętlę masy. Sprawdź z innym gniazdkiem. To ze gra ciszej to kwestia ustawien. A to ze to nie jest lekarstwo na Twoje problemy pisałem kilka postów temu... Odpisz, cytując
wojoo Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu Chodziło o Atoll AM100 Signature, mój błąd. Co zmienić w ustawieniach żeby to poprawić? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Pewnie wypadałoby skalibrować zestaw... Odpisz, cytując
Recommended Posts