poroszek9 Napisano Środa o 19:53 Napisano Środa o 19:53 Witam Ostatnio zakupiłem słuchawki wspomniane w tytule i jestem z nich bardzo zadowolony jednak zauważyłem jeden dość spory problem. W momencie odtwarzania piosenek na Tidal w jakości 24 bit / 44.1KHZ lub niższej wszystko jest ok. Problem pojawia się w piosenkach typu 24 bit / 88,2KHZ lub więcej. Podczas odsłuchu słychać co jakiś czas "strzelanie". Teraz pytanie co może być problemem ? Podejrzewam, że DAC załączony w zestawie jest właśnie tym problemem ale może jednak dostałem uszkodzoną sztukę ?? Proszę o pomoc i z góry dziękuję Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 08:09 Napisano wczoraj o 08:09 Cześć Do czego podpinasz ten DAC? Do PC, telefonu? Odpisz, cytując
poroszek9 Napisano wczoraj o 08:12 Autor Napisano wczoraj o 08:12 (edytowany) 2 minuty temu, Q21 napisał: Cześć Do czego podpinasz ten DAC? Do PC, telefonu? Do telefonu Pixel 9 Pro Xl ale po podłączeniu tego samego zestawu do laptopa i Samsunga S20FE jest wszystko dobrze 💀 Naprawdę nie mam pojęcia jak telefona może mieć na to wpływ Myślałem że to wina Dac'a ale wychodzi na to że nie 😔 Edytowano wczoraj o 08:12 przez poroszek9 Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 08:14 Napisano wczoraj o 08:14 Telefony często kombinują z resamplingiem. Możesz spróbować z Tidalem przez UAPP lub okresem próbnym Apple Music Odpisz, cytując
poroszek9 Napisano wczoraj o 08:18 Autor Napisano wczoraj o 08:18 2 minuty temu, Q21 napisał: Telefony często kombinują z resamplingiem. Możesz spróbować z Tidalem przez UAPP lub okresem próbnym Apple Music Spróbuję tego UAPP. Zastanawiające jest dla mnie to, że tak jak napisałem na Samsungu S20FE niezależnie od wybranej jakości na Tidalu jest wszystko ok a u mnie tylko na plikach 16 / 44.1 jest ok a wyżej już "strzela". Odpisz, cytując
Recommended Posts