EruusS Napisano Sobota o 20:47 Napisano Sobota o 20:47 Cześć , moje pytanko to czy potrzebny jest wzmacniacz do tych słuchawek bo jeśli tak to szukałbym czegoś taniego . Na internecie jest mnóstwo opini odnośnie wymagań , nie mam pojęcia jaką mam kartę dźwiękową , ponieważ to integra z płyty B450 DS3H V2 więc prosił bym o pomoc. Odpisz, cytując
lpomis Napisano Niedziela o 11:30 Napisano Niedziela o 11:30 14 godzin temu, EruusS napisał: B450 DS3H V2 Mam tę samą płytę główną w jednej z dwóch stacjonarek w domu. Do tego Beyery DT770 Pro. Szału nie ma. Gra, nawet z zadowalającym poziomem głośności, ale dźwiękowo średnio. Płasko, trochę nijako. Nawet najprostszy DAC/AMP dołączany do smartfona i wpięty w USB potrafi wnieść sporo życia w te słuchawki. Za kilka stówek kupisz coś „stacjonarnego”, np. iFi Audio ZEN Air DAC. Ostatnio na forum było kilka tematów o tych nausznikach. Przejrzyj dział słuchawek. Na pewno sporo się dowiesz. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 07:43 Napisano wczoraj o 07:43 Cześć Ogółem najlepiej posłuchać i porównać z zewnętrznym DACiem, jak iFi Audio Zen Air DAC To często wybierana opcja pod Beyery. Odpisz, cytując
EruusS Napisano wczoraj o 10:04 Autor Napisano wczoraj o 10:04 2 godziny temu, Q21 napisał: Cześć Ogółem najlepiej posłuchać i porównać z zewnętrznym DACiem, jak iFi Audio Zen Air DAC To często wybierana opcja pod Beyery. Patrzę cenowo i w tej cenie nie było by lepiej zakupić focusrite solo 3rd Gen.? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Jeśli podepniesz do niego mikrofon/gitarę - to tak. Jak szukasz sprzętu stricte słuchawkowego, to iFi brzmi sporo lepiej Odpisz, cytując
EruusS Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Q21 napisał: Jeśli podepniesz do niego mikrofon/gitarę - to tak. Jak szukasz sprzętu stricte słuchawkowego, to iFi brzmi sporo lepiej Myślałem o tym bo mogę podpiąć mój mikrofon , tylko rozważam wszystko po kolei po używek ifi nie widziałem a przykładowo focusrite scarlet solo 3rd gen widziałem za +/- 200 zł . A nie powiem nie chcę wydawać 450zł tylko po wzmacniacz ale jest to chyba jedyna opcja z tego co widzę Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu W razie czego może coś uda się urwać z ceny Odpisz, cytując
Recommended Posts