kassyx Napisano Sobota o 18:15 Napisano Sobota o 18:15 Hej, "Schiit Freya+ F (jakie lampy, propozycje?) oraz NuPrime STA-9 V2 (x2 w mono?) lub Schiit Vidar 2" Ktoś miał okazję posłuchać i może podzielić się proszę wrażeniami? U mnie jak się zdecyduje zagra z B&W 705 S2 signature na około 30m². Można gdzieś w Gdańsku lub okolice Kaszub (jeszcze tydzień na urlopie) znaleźć salon gdzie mógłbym posłuchać albo chociaż dotknąć tego sprzętu 🙃? Nie chodzi o moje oczekiwania, tylko odczucia kogoś, kto miał czas aby zaznajomić się z tym sprzętem. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 08:27 Napisano wczoraj o 08:27 Cześć Schiita w Polsce będzie na ten moment trudno posłuchać Rozważasz inne opcje? Odpisz, cytując
kassyx Napisano wczoraj o 14:49 Autor Napisano wczoraj o 14:49 Cześć, Myślałem również o Fezz Audio Titania i Unison Research Triode 25. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 16:16 Napisano wczoraj o 16:16 Tu już będzie dużo łatwiej Titania EVO jest u nas na bieżąco, a Unisona bez problemu powinno się udać ściągnąć Odpisz, cytując
kassyx Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu (edytowany) Już mam zaplanowany piątek na wizytę u Was 🙂. Dzięki Edytowano 9 godzin temu przez RoRo Usunięty zdublowany fragment 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts