n7javik Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Siemka posiadam tytułowe kolumny oraz arcama sa30. Dźwięk z kolumn po wygrzaniu jest moim zdaniem na bardzo wysokim poziomie. Oczywiście audiofilia nerwosa nie daje mi spokoju - dźwięk jest trochę za gładki, łagodny, góra ciut za delikatna. Tutaj już bardziej chodzi o niewielką zmianę w dźwięku więc myślę że zmiana wzmaka to może być to. Z tego co czytałem to może Hegel h190, primare i25, Cambridge edge a? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu A czemu nie zmieniłes ustawień Diraca? To o czym mówisz jesteś w stanie ustawić na obecnym wzmacniaczu. Wspomniane na końcu to faktycznie wzmacniacze jaśniejsze, ale też grające inna bardziej twarda podstawą basową. Tędy droga? Odpisz, cytując
n7javik Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Diraca zazwyczaj używałem tylko do korekcji niskich tonów, przy całym paśmie dźwięk moim zdaniem wydawał się trochę sterylny, jakby lekko wyprany z emocji. Ale w poniedziałek zrobię pomiary conceptów, zobaczymy co wyjdzie. Jeżeli chodzi o samą podstawę basową to aktualnie bardzo mi się podoba, nie jest ani twardy ani za miękki Odpisz, cytując
Recommended Posts