Kordian Kamiński Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Siema nie bardzo wiedziałem gdzie taki wątek wrzucić, ale ze sprzet jest czesciowo dostosowany do sluchawek bedzie tutaj. Otóż zastanawiam się jakie kable uzyc do polączenia monitorow studyjnych z subwooferem, i subwoofera z przedwzmadniaczem. Monitory to yamaha hs8, a sub yamaha hs8s. Przedwzmacniacz topping dx5 mk2. Zlozylem zamowienie na ssq xx3 event, ale mają problem z dostępnością. Na ten moment nie wiem czy one bedą dalej w sprzedaży czy była to edycja limitowana - koles w sklepie ma mi się jutro dowiedzieć. Nawet jeśli w przyszłości będą dostępne to możliwe, że trzeba bedzie na nie długo czekać, stąd ten post. Z tego co widziałem marką konkurującą jest cordial, ale u nas w polskich sklepach są dostępne tylko te drozsze wersje albo o jakichś egzotycznych numeracjach - na co zwracać uwagę wybierając te kable? Są jeszcze jakieś inne marki typu adam hall, z posrebrzanymi koncowkami, itd, nie za bardzo wiem na co zwracac uwagę, te ssq wybrałem bo cena była dobra i jakosc miedzi wyzsza niz standardowa w modelu nie event - czy te posrebrzane czy pozlacane koncowki cos dają, czy to jest marketing? Edytowano 2 godziny temu przez Kordian Kamiński Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Idź do OBI wejdź w dzial elektryczny z przewodami i masz cały regał głośnikowych z miedzi OFC, niczego lepszego nie potrzebujesz. Weź jakiś 2x1,5mm² moze 2x2,5mm² i starczy. Odpisz, cytując
Recommended Posts