Skocz do zawartości

Polk Audio Signature Elite ES55 wysokiej rozdzielczości głośnik HiFi do kina domowego, certyfikat Hi-Res, kompatybilny z Dolby Atmos i DTS

Recommended Posts

Napisano

Jaki wzmacniacz kupić do takich głośników, i takiego subwoofera POLK AUDIO SIGNATURE ELITE ES12 SUBWOOFER. 

Najlepiej też firmy POLK. Pomoże ktoś. 

Przed chwilą, Michał Figlarz napisał:

Jaki wzmacniacz kupić do takich głośników, i takiego subwoofera POLK AUDIO SIGNATURE ELITE ES12 SUBWOOFER. 

Najlepiej też firmy POLK. Pomoże ktoś. 

POLK AUDIO Signature Elite ES55 głośnik podłogowy HiFi, certyfikat Hi-Res, kompatybilny z Dolby Atmos i DTS takie mam te głośniku i taki subwoofer POLK AUDIO SIGNATURE ELITE ES12 SUBWOOFER

Napisano
12 godzin temu, Q21 napisał:

Cześć :) Obecnie Polk Audio nie posiada w swojej ofercie wzmacniaczy audio. 

W jakim budżecie poszukujesz nowego wzmacniacza? Z czym te Polki grają obecnie? :) 

DENON PMA-900HNE BLACK + STREAMER + AirPlay2 + BT + USB-A + DSD + PHONO. Poprostu ten wzmacniacz jest nie ładny. Chodzi jak stary ciągnik. Mogę wydać 3500 - 5000. Chciałbym coś fajnego. Mam jeszcze do tego podłączony telewizor i subwoofer rak jak pisałem. 

Napisano
1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Załozyłes dwa konta czy o co tu chodzi?

To jakaś reklama?

W tym budzecie To można by isc w 1700ne od Denona. Roskan Caspian M2, Rega Brio MK7, Cyrus 8.2 DAC

No wybór jest spory, 

No może 2 bo Ja tu nowy i się nie znam.  Hmm no i co tu wybrać 

5 minut temu, Michałem napisał:

No może 2 bo Ja tu nowy i się nie znam.  Hmm no i co tu wybrać 

A który ma wifi